Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: Shih Tzu Adult

Je Shih Tzu is gezond, toch? Of zou zijn vacht nog weelderiger kunnen? Shih Tzu Adult van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je kleine Shih Tzu. Het helpt je hond bij het behoud van een gezonde huid en een weelderige vacht.

  • Gezonde huid
  • Gezond gebit
  • Vermindert de hoeveelheid en geur van de ontlasting
  • Exclusieve brokvorm speciaal voor de kortschedelige kaak
Dol op zijn baas
Je zult het ongetwijfeld gemerkt hebben. De Shih Tzu is dol op zijn baas. Hij laat zich graag urenlang knuffelen. Zijn elegante pluimstaart en unieke vacht zorgen ervoor dat hij meteen opvalt. Deze vacht heeft wel aandacht nodig. Verder is je Shih Tzu speels en door zijn enorme levenslust weet hij het hele gezin voor zich te winnen. Speciaal voor deze aanhankelijke hond met zijn weelderige vacht hebben we Shih Tzu Adult van ROYAL CANIN®.

Samenstelling

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, visolie, sojaolie, Fructi-Oligo-Sacchariden (0,34%), bernagieolie (0.1%), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.


Naam
Prijs
Shih Tzu Adult 1.5kg
€13,95
Shih Tzu Adult 7.5kg
€43,95

KIES VARIANT
PRIJS VANAF
€13,95
HOEVEELHEID