Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: Bulldog 30 Junior

Voor Engelse Bulldog pups
Rasspecifieke voeding voor Engelse Bulldog pups tot 12 maanden

Achter het gespierde, gedrongen uiterlijk van de Engelse Bulldog gaat een hart van goud schuil. Hij heeft een lief karakter, is bijzonder voorzichtig en vriendelijk voor kinderen. Deze zelfverzekerde hond is zeer gehecht aan zijn baasjes.

Spierontwikkeling

In het 2e deel van de groeiperiode (van 5 tot 12 maanden) neemt het gewicht van de Engelse Bulldog minder snel toe, terwijl zijn skelet in deze periode steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de opbouw van spieren. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden van de groeifase plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt. Royal Canin Bulldog 30 Junior is een speciaal aangepaste voeding die precies aansluit op de wensen en behoeftes van de jonge Bulldog.

Langzaam volwassen

De pup is steeds beter in staat om grotere hoeveelheden voeding te verteren. In deze belangrijke fase van groei, is het van belang om uw pup 'schraal' te laten opgroeien omdat dit gewrichtsproblemen in de toekomst kan helpen te voorkomen. Bijvoeding kan schadelijke gevolgen hebben.

Tanden en gebit

De melktanden die de pup heeft gekregen toen hij ongeveer 3 weken oud was, worden door volwassen tanden vervangen. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden heeft bereikt, is zijn gebit ontwikkeld tot een volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Wanneer de hond langzamer eet wordt zijn spijsvertering minder belast en wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd. Bulldog Junior 30 is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond omdat het niet alleen voedzaam is, maar ook het gebit van uw hond reinigt.


Naam
Prijs
Aanbiedings prijs
Bulldog 30 Junior 3 kilogram
€22,95
 
Bulldog 30 Junior 12 kilogram
€58,90
€56,90

KIES VARIANT
PRIJS VANAF
€22,95
HOEVEELHEID
Dit product is niet te bestellen in onze webshop.
Neem aub contact met ons op voor meer informatie.
Vermeld bij het bericht aub dat het gaat om het product Bulldog 30 Junior.