Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: Cocker 25 Adult 12Kilogram

Voor Cocker Spaniels vanaf 12 maanden
Rasspecifieke voeding voor volwassen Cocker Spaniëls

De Cocker Spaniël is compact en goed gebouwd, maar heeft de neiging om te dik te worden. Zijn smekende blik is niet voor alle baasjes goed te weerstaan, hierdoor krijgen sommige Cocker Spaniëls te veel calorieën binnen. Hij heeft in huis niet veel ruimte nodig, wel is het raadzaam om iedere dag een lange wandeling met hem maken.

Mooie, kwetsbare oren

De Cocker Spaniël heeft een L-vormig gehoorkanaal met van nature veel oorsmeer. Zijn lange hangoren, met veel haar, verhinderen een goede luchtdoorstroming in het oor. Het gevolg hiervan is dat de huid snel ontstoken kan raken. Controleer de oren van de Cocker Spaniël regelmatig op vuil.

Het ideale gewicht behouden

De Cocker Spaniël is een gulzige hond. Het bedelen om voedsel moet worden genegeerd om overgewicht te voorkomen. Overgewicht kan leiden tot gewrichtsproblemen, een beperktere fitheid en huid- en hartproblemen. Binnen dit ras komen namelijk regelmatig hartaandoeningen voor.

Risico van staar bij het ouder worden

De Cocker Spaniël heeft een hoge levensverwachting. Een veelvoorkomend probleem bij honden met een relatief hoge levensverwachting is staar (cataract). Honden met staar hebben last van een vertroebeling van de lens, dit tas het gezichtsvermogen van de hond aan. Staar is te herkennen aan een grijsblauwe waas over het oog.


Naam
Prijs
Cocker 25 Adult 12Kilogram
€56,90
Cocker 25 Adult 3 Kilogram
€19,95

KIES VARIANT
PRIJS VANAF
€19,95
HOEVEELHEID