Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: French Bulldog 26 Adult

Voor volwassen Franse Bulldoggen
Rasspecifieke voeding voor de Franse Bulldog vanaf 12 maanden

Zijn compacte bouw, prominente spierbundels en solide botten zijn enkele specifieke eigenschappen van de Franse Bulldog. Dit in combinatie met een gewicht dat tussen de 8 en de 14kg ligt en een schofthoogte van 25 tot 35cm maakt de Franse Bulldog een Mastiff op zakformaat.

Kortschedelig

De Franse Bulldog is kortschedelig: hij heeft een korte schedel die bijna even breed als lang is. Zijn bovenkaak is korter dan zijn onderkaak en hij heeft krachtige kauwspieren. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het voor de Franse Bulldog lastig is om eten in zijn bek te nemen en te kauwen. Daarom slikt hij zijn brokjes door zonder te kauwen.

Spierontwikkeling behouden

Om zijn krachtige spieren in stand te houden, heeft de Franse Bulldog regelmatig beweging nodig. Meerdere korte dagelijkse wandelingen zijn beter dan veel rennen en springen, omdat dat zijn gewrichten kan aantasten. De Franse Bulldog is bijzonder gevoelig voor hitte. Als het warm is heeft hij een koel plekje met voldoende vers drinkwater nodig om uit te rusten. Zwemmen kan beter vermeden worden want de Franse Bulldog is geen goede zwemmer.

Aanleg voor spijsverteringsproblemen

Door de korte schedel kan de Franse Bulldog wat moeilijker ademhalen dan andere rassen, deze moeizame ademhaling heeft onder andere gevolgen voor de spijsvertering. De Franse Bulldog staat bekend om zijn terugkerende spijsverteringsproblemen. Royal Canin French Bulldog 26 Adult is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor de volwassen Franse Bulldog.


Naam
Prijs
Aanbiedings prijs
French Bulldog 26 Adult 3Kilogram
€19,90
 
French Bulldog 26 Adult 10Kilogram
€49,90
€45,90

KIES VARIANT
PRIJS VANAF
€19,90
HOEVEELHEID
Dit product is niet te bestellen in onze webshop.
Neem aub contact met ons op voor meer informatie.
Vermeld bij het bericht aub dat het gaat om het product French Bulldog 26 Adult.