Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: Labrador Retriever Sterilised 12Kilogram

Voor volwassen gesteriliseerde / gecastreerde Labradors
Speciaal voor gesteriliseerd / gecastreerde Labradors ouder dan 15 maanden

De neiging tot aankomen

De noordelijke voorvaderen van de Labrador Retriever hadden veel calorieën nodig om de extreme kou te trotseren. Van hen heeft hij zijn legendarische eetlust geërfd. Bij een levensstijl met weinig lichaamsbeweging en na een sterilisatie of castratie neemt het risico op gewichtstoename toe. Om te voorkomen dat hij overgewicht krijgt, moet veel aandacht aan zijn voeding besteed worden. Voor deze groep Labrador Retrievers heeft Royal Canin de gezondheidsvoeding Labrador Retriever Adult Sterilised ontwikkeld.

Een unieke vacht

De vacht van de Labrador Retriever is zo goed als waterdicht. Dit komt door de dichtheid van de vacht. De korte haren zorgen voor een dikke deken over het gehele lijf van de hond, dit biedt hem bescherming tegen de koude en tegen beschadigingen van de huid. Om deze vacht in goede conditie te houden, is het noodzakelijk om de juiste voeding te geven. Labardor Retriever Adult Sterilised is een speciaal aangepaste voeding die voldoet aan alle eisen.

Zwaar belaste gewrichten

De Labrador Retriever is altijd actief en houdt zich nooit in. Zijn stevige lijf, sterke botten en natuurlijke aanleg om aan te komen zijn enkele van de factoren die de gewrichten extra kunnen belasten.

van €58,95

voor €54,90
HOEVEELHEID