Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: Rottweiler 26 Adult 12Kilogram

Voor Rottweilers vanaf 18 maanden
Rasspecifieke voeding voor volwassen Rottweilers

De stevig gebouwde, kalme, rustige, maar ook temperamentvolle Rottweiler is een uitstekende waakhond. Hij is toegewijd en is sterk gehecht aan zijn baas. Hij moet van jong af aan zorgvuldig worden opgevoed om een gehoorzame hond te worden.

Enorme spierkracht

Zijn atletische, sterk gespierde bouw vraagt om een eiwitrijke voeding. Als hij niet genoeg beweging krijgt, kan een Rottweiler snel te zwaar worden. Om hem constant op het ideale gewicht te houden, is het belangrijk om de hoeveelheid voeding die hij krijgt goed af te wegen.

Gezonde botten en gewrichten

De Rottweiler is altijd actief, beweeglijk en enthousiast, of hij nu aan het werk is of gewoon met zijn baas wandelt. Met deze activiteiten belast hij zijn gewrichten. De Rottweiler is mede door dit enthousiasme gevoelig voor gewrichtsaandoeningen zoals osteochondrose, dysplasie en artrose.

Hartspier en ouderdomsklachten

Zodra de Rottweiler volwassen is, moeten al voorzorgsmaatregelen genomen worden om ouderdomsklachten te beperken. Voeding kan bijdragen aan de vitaliteit van de hond. Het is van groot belang om het hart van de Rottweiler gezond te houden omdat grote honden meer kans hebben op hartklachten.

Royal Canin Rotweiler 26 Adult bevat voedingsstoffen die uw hond helpen om vitaal en gezond oud te worden

van €54,90

voor €52,90
HOEVEELHEID