Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: Yorkshire Terrier 29 Junior

Voor Yorkshire Terriër-pups tot 10 maanden
Rasspecifieke voeding voor Yorkshire Terriër pups

Voor Yorkshire Terriër-pups tot 10 maanden

De Yorkshire Terriër is een van de bekendste kleine honden en is een populair ras. Zijn zijdezachte vacht met een mix van staalblauw en reebruin geven hem zijn kenmerkende elegante uitstraling. Achter deze kleine hond met elegantie, zit een sterk en soms veeleisend karakter.

Spierontwikkeling

Het gewicht van de Yorkshire Terriër neemt in zijn eerste maanden minder snel toe dan in zijn latere levensfases. De eerste 10 maanden wordt het skelet van de pup steeds sterker. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk plaats tijdens de laatste paar maanden van de groei. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt. Royal Canin Yorkshire Terrier 29 Junior is aangepast op de voeding behoeftes die deze jonge pup heeft.

Langzaam volwassen

De pup is steeds beter in staat om grotere hoeveelheden voeding te verteren. In deze belangrijke groeifase, is het van belang om uw pup 'schraal' te laten opgroeien omdat dit gewrichtsproblemen in de toekomst te kan helpen voorkomen.

Doorbreken van volwassen gebit

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden oud heeft bereikt, beschikt een pup over hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Wanneer de hond langzamer eet wordt zijn spijsvertering minder belast en wordt. Yorkshire Terrier 29 Junior is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond omdat het niet alleen voedzaam is, maar ook het gebit van uw hond reinigt.


Naam
Prijs
Aanbiedings prijs
Yorkshire Terrier 29 Junior 1,5Kilogram
€12,90
 
Yorkshire Terrier 29 Junior 8Kilogram
€41,95
€41,95

KIES VARIANT
PRIJS VANAF
€12,90
HOEVEELHEID
Dit product is niet te bestellen in onze webshop.
Neem aub contact met ons op voor meer informatie.
Vermeld bij het bericht aub dat het gaat om het product Yorkshire Terrier 29 Junior.