Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Royal Canin: Royal Canin Shih Tzu

De Shih Tzu is een Tibetaanse hond en hoogstwaarschijnlijk een kruising tussen de Tibetaanse Lhasa Apso en de Chinese Pekinees. Het is een levendige, actieve en onafhankelijke hond, met een kalm, zacht en vrolijk karakter. Hij is niet graag alleen en een gezelschapshond. De Shih Tzu is niet bang voor vreemden; blaft om hun aanwezigheid aan te kondigen en kan dan ook dienen als waakhond.

De dikke, lange vacht en de dichte, zachte ondervacht zijn opvallende kenmerken van de Shih Tzu. Deze vacht moet goed verzorgd en dagelijks geborsteld worden. Royal Canin Shih Tzu 24 Adult hondenvoer ondersteunt een gezonde vacht door een combinatie van bernagie-olie, biotine, vitamine A en zink. Het huidcomplex en EPA/DHA ondersteunen bovendien de gezondheid van de over het algemeen extra gevoelige huid Shih Tzu. 

 

Sterke kaken en een korte neus zijn andere kenmerken van kortschedelige honden als de Shih Tzu. Door de plaats van de tanden in de kaak kan de Shih Tzu problemen krijgen met kauwen en het gebit. De speciale vorm van de brok in Royal Canin Shih Tzu 24 Adult hondenvoer maakt het opnemen in de bek eenvoudiger en stimuleert het kauwen. De hond eet daardoor langzamer en het risico op gebitsproblemen kan zo worden beperkt. De ‘calciumvangers’ in Royal Canin Shih Tzu 24 Adult hondenvoer helpen het ontstaan van tandsteen beperken. Tot slot zorgt de samenstelling van de brokken voor een beperking van de hoeveelheid ontlasting en de geur.

van €40,90

voor €39,95
HOEVEELHEID