Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Fokker: Fokker Adult Medium 13Kilogram

Fokker Adult M is een volledig diervoeder voor volwassen honden van 10-30 kg. Dit kwaliteits-product is geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Fokker Adult M is een hoogwaardige evenwichtige maaltijd die zorgt voor een glanzende vacht en een perfecte conditie. Alle noodzakelijke ingrediënten zijn in de juiste verhouding aanwezig. Fokker Adult M wordt door uw hond graag gegeten en is daardoor voor een grote groep hondenbezitters een geliefd product.

Fokker Adult M is verkrijgbaar in 3 kg, 7,5 kg en 15 kg.

Samenstelling
mais, gevogeltemeel (min 14% kip), rijst (min 14%), dierlijk vet, vismeel, vetkanenmeel, bietenpulp, johannesbrood, gevogeltelever hydrolysaat, gist, fructo oligo sacchariden, lijnzaad, visolie, mineralen & vitaminen, lecithine, natriumchloride, eipoeder, krijt, gevogeltehydrolysaat, choline chloride, taurine,
l-carnitine, vitamine E, vitamine C.

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van inspanning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag. Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.

van €33,15

voor €29,95
HOEVEELHEID