Huisdieren
(Koi)vissen
koi

Fokker: Fokker Country Groentemix 6Kilogram

Plantaardige ingrediënten bevatten een aantal voedingsstoffen die een belangrijke rol spelen in het spijsverteringskanaal van hond en kat. De hond bijvoorbeeld stamt af van de wolf. Een wolf eet van zijn prooi allereerst de maag- en darminhoud, die bestaat uit verteerd plantaardig materiaal. Bij zowel de hond, als bij de kat zijn plantaardige voedingsvezels essentieel voor een goede darmwerking en daarmee een optimale verteerbaarheid van de voeding. Dierlijke ingrediënten zijn een belangrijke bron van eiwitten en vetten, die zorgen voor een gezonde lichaamsbouw en voldoende energie. Naast het onderhoud en het herstel van lichaamsfuncties (spieren, weefsel, bloed), dragen deze ingrediënten ook bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Volledige voeding moet daarom zowel van plantaardige, als van dierlijke oorsprong zijn. Om honden en katten langdurig gezond en vitaal te houden bevatten Fokker Country voedingen uitsluitend hoogwaardige ingrediënten in een optimale dosering. Binnen het Country assortiment biedt Fokker ook aanvullende voedingen aan. Om bepaalde redenen kan het gewenst zijn zelf voeding samen te stellen. Een goede (plantaardige) basis is hierbij essentieel. U dient deze voedingen zelf volledig te maken.

Fokker Country Match
Een volledige hoogwaardige voeding in de vorm van een geperste brok.

Fokker Country Basic Dog
en Fokker Country Basic Cat
Een volledige voeding in brokvorm.

Fokker Country Dinner
Een volledige voeding met brokken, granen en groenten waar u uitsluitend warm water of bouillon aan toevoegt.

Fokker Country Groentemix en Fokker Country Allergiemix
Aanvullende voedingen. Met vlees, vis en eventueel andere voedingssupplementen maakt u de voeding volledig. Door toevoeging van water of bouillon creëert u een smakelijke maaltijd.

van €14,80

voor €13,95
HOEVEELHEID